Adatvédelem

Adatvédelem

A   Lotus Party Service személyes azonosításra alkalmas adatokat csak az „Ajánlatkérés” menüpontban történő regisztráció során gyűjt. A  Lotus Party Service az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címét sem teszi közzé a www.cateringszolgaltatas.hu weboldalon soha.

Az oldal használatának feltételei

Lévay Péter a LOTUS Agency Kft. tulajdonosa kezeli ezt az Internet oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.cateringszolgaltatas.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó törvény tárgyát képezi.
A Lotus Party Service jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét. A Lotus Party Service felhívja az internetes közösséget a www.cateringszolgaltatas.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás, rendezvényszervezésre való ajánlatkérés vagy a „Lotus Party Service”-el való kommunikáció céljából.

Jogi nyilatkozat

A Lotus Party Service mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a www.cateringszolgaltatas.hu weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a www.cateringszolgaltatas.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége.
Sem Lévay Péter a LOTUS Agency Kft. tulajdonosa, sem bármely más, a www.cateringszolgaltatas.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a www.cateringszolgaltatas.hu weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog

www.cateringszolgaltatas.hu weblap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és Lévay Péter a LOTUS Agency Kft. tulajdonosa kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, letölthető, módosítható, újra felhasználható, újra közzétehető.
Felhívjuk figyelmét, hogy a www.cateringszolgaltatas.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek a  Lotus Party Service tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve Lévay Péter a LOTUS Agency Kft. tulajdonosa engedélyével lehetséges. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegése. Felhívjuk figyelmét, hogy a Lotus Party Service hatékonyan és erőteljesen érvényre juttatja szellemi tulajdonjogait a törvényes kereteken belül. 

© 2015 Lévay Péter a LOTUS Agency Kft. tulajdonosa. Minden jog fenntartva